Youtube.

Lisa, våran "media-expert," har skapat en liten video som vi lagt upp på Youtube.



MVH/ AntiCC-gänget.

Kommentarer
Postat av: The Gradual Report

Bra att ni försöker, men chansen att ni kan få USA från att sluta dricka coca cola är typ 0%, och don canclar ut allt som lilla Sverige eller något annnat land skulle kunna göra.



Inte för att vara cyniskt eller något, men jag tror nog att chansen att ni faktiskt skulle lyckas med något är ganska liten...



Welcome to the dark side of capitalism.

2009-03-12 @ 09:45:35
URL: http://gradualreport.blogg.se/
Postat av: .....

om jag står där i butiken med colaburken i handen, spelar det ingen roll om jag köper den eller inte. ett barn kommer inte dö för att jag köper burken. förändringar kan endast ske hos dem som styr och då måste ni påverka dem först.

2009-03-13 @ 16:32:35
Postat av: Anonym

Visst är det fint att ni vill skapa konsumentkraft, men herregud, jag har fan sagt det tusen gånger och jag har bra källor (fråga coca-cola själva!) - COCA COLAN VI DRICKER I SVERIGE HAR INGENTING MED INDIEN ATT GÖRA, DÈN BRYGGS MED SVENSKT VATTEN I HANINGE! Så om ni ska leka socialister så gör det ordentligt, bojkotta israel, djurindustrin eller någon annan ond sak, men coca cola-bojkotter kommer aldrig hjälpa eftersom att det är helt olika saker.

2009-03-17 @ 09:08:37
Postat av: Anticc-Frida

Om ni ska ha åsikter kan ni väl stå för dem oxå, ANONYMA. Visst, svensk cola bryggs i Sverige. Det är inte den vi bojkottar. det är COCA COLA COMPANY vi bojkottar. Deras ekonomi påverkas oavsett vart denna bojkott äger rum!!



Vi vet väl att det multinationella företaget inte kommer sluta stjäla vatten i Indien bara för att fyra tonåringar i Sverige säger det. den lilla andel cola vi inte köper märks knappt i deras statisktik! Men det är inte det som är poängen!! Bojkottens och bloggens syfte är att sprida informaton till allmänheten, SAMT FÅ ANDRA ATT TA EFTER VÅRT BETEENDE, att bojkotta coca cola comany!



Varje människas röst räknas och många bäckar små, mina damer och herrar!!

2009-10-21 @ 19:18:24
URL: http://anticc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0