Uppdatering om själva projektet

Söndag kväll, här sitter jag(Frida) och jobbar med min hemläxa i anti-coca cola-projektet. Skriva en debatt, mellan coca colas informationschef Peter Bodor, FN-kommissionens Cary Fowler samt någon slags hälsoexpert. Funderar på att kalla henne Anna Skipper. Bu eller bä?

Denna fantastiska debatt skall iaf näst-nästa torsdag visas upp inför våran lyckliga klass, och alla kommer att gråta av lycka och rysa av välbehag när vi argumenterat klart. Men, frukta icke, jag skall nog kunna få upp debatten här på bloggen när den är riktigt klar också.

Förövrigt har vi i veckan skickat in en insändare(som Felicia skrev) till allas vår Borås Tidning, och vi väntar med spänning på att denna ska publiceras. Hoppas gör vi gånger fem, med tanke på att Lisa plus bläckpenna blev lika med det påhittade ordet INSÄDARE på kuvertet, det vill säga...

Inget ont om Lisa, hon vill ju bara väl- dessutom är hon väldigt skillad i Moviemaker. Tror jag. Vi lär väl se det, när den där videon hon och Sandra gör om Coca Colas ondska i Indien är färdig och uppe på bloggen.

Sist men inte minst håller vi på att snickra ihop en plansch.

Det var nog allt. Ha en trevlig söndagskväll nu, cyberspace. God natt, sov gott. :)

//Frida, AntiCC-gänget

Kommentarer
Postat av: Lucas

ni får ju inte sno något av oss nu. vi ska göra planscher.

2009-03-11 @ 22:18:35
URL: http://adasda
Postat av: Jens

Kampen mot vattenrofferiet angår inte bara Indien. Överdriven exploatering av grundvatten och stora projekt för att ändra floders lopp försvårar för oss att bevara jorden som helhet. För att förstå vad det handlar om måste man inse att om varje del av vår planet tog emot lika mycket regn, på samma tid och efter samma mönster, så skulle skulle samma växter och djur trivas överallt. Men världen bygger på mångfald. Planetens hydrologiska cykel är en vattendemokrati - ett fördelningssystem för alla levande arter.



Och utan vattendemokrati kan det inte finnas ett demokratiskt liv.

2009-03-11 @ 22:51:33
Postat av: Sophink

Bra jobbat Frida och resten av AntiCC-gänget, jag ska följa eran intressanta blogg.

2009-03-12 @ 08:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0